header_nieuwsbrief_logo_middenpng
Beste lezer,
Normaal staan de trends en nieuwe mogelijkheden voorop in onze nieuwsbrief en eindigen we met berichten over Webmastery. Maar nu hebben we zo'n tof nieuws dat we er graag mee starten: onze Margaret is genomineerd voor de Libelle 🌟 Award.

Webmastery nieuws

Libelle-ster-margaret-nieuwsbrief

Stem op Margaret voor de Libelle Ster Award

Met de Libelle Ster zet de Libelle tien weken lang vrouwelijke ondernemers in het zonnetje die mensen nét even dat zetje geven in hun carrière. En hoe tof: een van deze vrouwen is onze Margaret, eigenaar van Webmastery. Ze stond in de Libelle. En deze week kun je op haar stemmen.

Gespotte trends

filmen-met-een-drone-ilse-nieuwsbrief

Droneshots veroveren social media

Droneshots: op social media smullen mensen ervan. Een goede reden (oké smoes 😇) om een drone te kopen. Maar hoe maak je er nou mooie video's mee? En hoe zit het met de wetgeving? Wij kregen een workshop en delen in 'n blog tips van een pro.

Instagram Stories ongekend populair

Het gonst: steeds meer mensen kijken naar Instagram Stories in plaats van berichten op hun tijdlijn. Je kunt er daarom meer bereik mee krijgen! Gebruik dan wel hashtags, mentions en locatietags. Heb je meer dan 10.000 volgers? Dan mag je ook links plaatsen! 😍

Nieuwe opties

sabine-blij-nieuwsbrief

Instagram-berichten plannen via Facebook

Wat waren wij blij toen we de nieuwste functie in de Creator Studio van Facebook zagen! Voortaan kun je hier al jouw berichten voor Instagram inplannen. Een nieuwe functie die we met open armen ontvingen, want het maken van Instagramberichten is nu een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Je LinkedIn-bijdrage delen met medewerkers

Vorige week plaatste Sabine voor een van onze opdrachtgevers een bericht op LinkedIn. Ineens verscheen er een melding: of we dit bericht onder de aandacht wilden brengen bij alle medewerkers van dat bedrijf? Heel interessant voor jouw organisatie, want medewerkers zijn de beste ambassadeurs.

Lifehack van het jaar: emoji-toetsenbord op de computer

Collega Janneke droomde van een emoji-toetsenbord. Zou het niet handig zijn om met één druk op de knop de juiste emoji toe te voegen aan je socialmediaberichten? Haar droom is werkelijkheid geworden: druk maar eens op je Windows-toets + punt.

#Hashtags - de beste inhakers tot eind 2019

#DagvandeStralendeBeroepen #DagvandeUitvinders #SintMaarten #movember #IlovetowriteDay #HaveaBadDayDay #Sinterklaas #InternationaleMannenDag #BlackFriday #PaarseVrijdag #NationaleVrijwilligersDag #winter

Bekijk alle inhakers van november.
Volg ons op Twitter of Instagram voor een wekelijkse update van inhakers.
custom custom custom custom custom custom