header_nieuwsbrief_logo_middenpng
Beste lezer,
Gelukkig nieuwjaar! Wat sluiten we een mooi jaar af. Iedereen die eraan bijgedragen heeft: enorm bedankt! Vooral onze opdrachtgevers voor de fijne samenwerking en onze volgers voor het verspreiden van onze berichten 😘

Gespotte trends

Anna Teresa op stoel met telefoon en laptop

Stories in de lift, revival van groepen en voice-reacties

Social media is allesbehalve saai. In de strijd om de meeste gebruikers introduceren de platforms telkens weer nieuwe mogelijkheden. Dus ook in het nieuwe jaar. Benieuwd naar de social media trends van 2019? Wij zetten ze voor je op een rij.

Personaliseer je nieuwsbrief voor gegarandeerd succes in 2019

Wist je dat de gemiddelde persoon 74 keer per dag zijn mail opent? Het zal je dan ook niet verbazen dat de e-mailnieuwsbrief het succesvolste medium voor organisaties is om in beeld te komen én te blijven van hun doelgroep! Maak dit jaar ook een succes van jouw nieuwsbrief met de tips van Claudia.

Nieuwe opties

janneke met linkedin kussen

Nieuw: evenementen op LinkedIn (en meer nieuwe functies)

'Nieuw jaar, nieuwe kansen'. Zo denken ze er bij LinkedIn in ieder geval over, want voor komend jaar staat een aantal nieuwe LinkedIn-functies op stapel. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk om je bedrijfspagina via je smartphone te beheren én je kunt binnenkort evenementen aanmaken.

Check: staat je logo nog goed na de update van Facebook?

Facebook heeft midden december een nieuwe update gehad. In de praktijk merk je er niet veel van, maar check even of je profielfoto nog goed staat! Sommige logo's passen niet meer zo goed. Gebruik je vooral de Facebook-app? Mogelijk komen de meldingen niet meer juist binnen. Verwijder dan de app en installeer hem opnieuw.

Makkelijker je site bouwen met update Wordpress

Wordpress sloot 2018 in stijl af door op de valreep haar gloednieuwe update uit te rollen: de Gutenberg-editor. Hiermee bouw je jouw webpagina op vanuit verschillende blokken die je onderling kunt verschuiven. Dit biedt je overzicht en vele mogelijkheden. Wel raden wij je aan om nog even te wachten met updaten totdat je plugins een compatibele versie bieden.

Talk the talk - het leukste jargon

Uit de verkiezing 'woord van het jaar' van Van Dale:

Rooftijdschrift = een online tijdschrift of publicatieplatform dat zich presenteert als wetenschappelijk. Plaatst quasi-academische artikelen tegen een vergoeding van de auteur(s).

Selfieshopper = iemand die online kleding en andere dingen bestelt om er een selfie in of mee te maken, waarna het product weer wordt teruggestuurd naar de winkel.

Testoterontweet = een tweet in spierballentaal om anderen mee te imponeren 💪.

Inhakers

#Ruimjebureauopdag #Maandvandespiritualiteit #Weekvandecirculaireeconomie #Niksdag #WinniedePoohdag #BlueMonday #Privacydag #WeekvanhetVergetenKind #gedichtendag #poezieweek

Bekijk alle inhakers van januari
P.s. Heb je nog wat tijd over? Check onze terugblik 2018 en als klapper op de vuurpijl onze vacature voor accountmanager!
Margaret met bordje 'trots'

Jaar om trots op te zijn

2018 was een topjaar! Met mooie hoogtepunten zoals het winnen van de Ctalents-award, nieuwe opdrachten en vele online successen. We maakten meer impact met maar liefst 8.800 social mediaberichten.
team van webmastery

Vacature accountmanager

We zijn op zoek naar een echte matchmaker. Ben of ken jij iemand die past bij Webmastery en zin heeft in een ondernemende en betekenisvolle baan met meer impact? Reageren kan tot 6 januari.
custom custom custom custom custom custom