header_nieuwsbrief_logo_middenpng
Hoi [subscriber:firstname | default:reader],

Terwijl wij van het mooie weer genieten, gaan de ontwikkelingen op online communicatie razendsnel door. In deze nieuwsbrief praat ik je bij over de trends van audio, Pinterest en Clubhouse.

Veel leesplezier!

Gespotte trends

Claudia met telefoon in hand

Audio hot op social media

Van Clubhouse tot podcasts en spraakberichten: 'spoken word is king.' Hoe lift jij mee op het succes van audio op social media? Door proactieve webcare met spraakberichten en voice-overs in Reels. Lees snel alle tips van onze expert Claudia.

Meer verkeer met Pinterest voor non-profitorganisaties

Wist je dat Pinterest ideaal is om traffic te verwerven naar je website, óók als je geen webshop hebt? Je kunt er namelijk goed inhoudelijke content delen. Ja, echt waar! Rachel vertelt je hoe je succes kunt behalen op dit oldskool-kanaal.

LinkedIn wint terrein bij Millennials (geboortejaar 1980-1996)

Meer Millennials laten Facebook los en richten hun pijlen op LinkedIn. De perfecte plek voor je carrière, vaknieuws en discussies met vakgenoten. Dat biedt kansen voor organisaties! Bekijk snel alle socialmedia-trends van 2021 volgens Ruigrok Netpanel.

Nieuwe opties

janneke met laptop

De beste apps voor (food)fotografie

Hoe kom je tot de lekkerste, smakelijkste foto voor social media? Natuurlijk is voorbereiding het halve werk, maar de échte reddende engels zijn bewerkingsapps. Snapseed, Focos en Photo Retouch. Ontdek snel wat ze voor jou kunnen betekenen.

Het allernieuwste socialmedia-platform: Clubhouse

Een tikkie mysterieus is het nieuwe socialmedia-platform Clubhouse wel: je kunt alleen lid worden via de uitnodigingslink van een bestaand lid. En eenmaal binnen beluister je (telefoon)gesprekken in 'rooms' en kun je zelf je zegje doen. Wil jij ook toegang? Laat het ons weten. Wij hebben uitnodigingen te vergeven.

Meer inzicht in Reels-prestaties

Door je eigen prestaties te monitoren, leer je wat je doelgroep leuke content vindt en wat niet. Wat dat betreft goed nieuws: sinds deze maand kun je ook de statistieken van je Instagram Reels inzien. Superhandig!

Talk the talk - het leukste jargon ontdekt

Cornerstone content - Een echte SEO-term. Het zijn de belangrijkste pagina's van je website. Je gebruikt er veelgebruikte, meer algemene zoektermen en verwijst ernaar vanuit andere pagina's. Zo verhoog je de positie in Google.

Snippet - Een klein stukje tekst dat je ziet bij een zoekopdracht in Google. Deze moet de scroller verleiden om door te klikken naar jouw website. Dus zorg dat je opvalt, uniek bent en een mooi aanbod doet. 😇

'Half life'-methode - Een manier om de berichten op social media effectief te plannen. Zodra een bericht 50% van het verwachte bereik behaalt, plaats je een nieuw bericht. Zo blijf je altijd goed zichtbaar.

Inhakers - de beste #inhakers van juli ☀️

#KetiKoti #KomkommerDag #ForgotDay #ZeroWaste #Zomervakantie #BikiniDag #DagVanHetSprookje #VertelDeWaarheidDag #Wereldbevolkingsdag #JongeTalentenDag #WereldEmojiDag😍 #Bouwvak #RozeMaandag #deAlternatieveVierdaagse #DriveTruDay #OlympischeSpelen #WereldNatuurbeschermingsDag #Vriendschapsdag #PraatInDeLiftDag

Mis nooit meer een perfecte inhaker, ontvang onze wekelijkse update met socialmedia-inhakers en bekijk onze blog met #inhakers voor juli.

Nieuws over Webmastery

Jessica met laptop

Jessica nieuwste aanwinst voor onze backoffice

Deze maand is Jessica gestart als eerste backoffice-medewerker. Ze gaat ons helpen met analyses voor opdrachtgevers en de (financiële) administratie. Superblij met deze analytische topper die wel raad weet met cijfertjes. 🤓 Jessica: "Ik heb ontzettend veel zin in deze baan achter de schermen bij Webmastery!"
onderzoek-thuiswerken-rosanne-vierkant

#DagVanDeThuiswerker🏡👩‍💻 een groot succes!

Toen we de #dagvandethuiswerker in het leven riepen, hadden we niet verwacht dat veel Nederlanders die dag hun thuiswerkverjaardag zouden vieren. Het droeg bij aan het succes; we waren de hele dag trending! Hierdoor konden we veel mensen laten zien dat thuiswerken een kans biedt voor mensen met een aandoening! 💪
custom custom custom custom custom custom