header_nieuwsbrief_logo_middenpng
Beste lezer,
Maart is traditioneel de maand met de meeste projecten. Toch is het goed om éven stil te staan bij de nieuwste ontwikkelingen in online land. Wij speurden ze voor je op. Veel leesplezier! 😘

Gespotte trends

sabine-en-margaret

In de spotlights met een online toolkit

Een evenement, campagne of project op de planning staan? Bied een online toolkit aan. Dit is een speciale webpagina die anderen alles geeft om jouw product of event online te promoten. Zo creëer je meer aandacht met minder energie.

Steengoede content en voice-search: SEO-trends 2019

De juiste hoeveelheid 'zoekwoorden' is niet meer voldoende; tegenwoordig kijkt Google naar relevante content én context. Oude manieren van linkbuilding verdwijnen en spraakgestuurd zoeken neemt een hoge vlucht. Alles over SEO in 2019!

Instagram still booming, YouTube en LinkedIn meer gebruikers

Ook in 2019 is social medialand volop in beweging. Instagram blijft maar groeien, YouTube én LinkedIn krijgen meer gebruikers. En Facebook lijdt verlies, maar staat nog altijd op 2. Bekijk het social media gebruik in 2019.

Nieuwe opties

janneke met linkedin kussen

Nieuw: Vierkant is het nieuwe liggend

Vierkante foto's verdringen de liggende op social media. Na Instagram én Facebook toont nu ook LinkedIn vierkante foto's in vol ornaat. Een mooie timesaver, want je kunt nu één foto bewerken en op alle drie de kanalen plaatsen.

Je bereik opkrikken met hashtags op LinkedIn

Wel of geen hashtags gebruiken op LinkedIn? Sinds de laatste update kunnen mensen hashtags volgen en zo berichten zien van organisaties die ze verder niet volgen. Wij zeggen dus: doen. Maar wel met mate en door relevante tags te kiezen.

Nieuwe emoji's op komst

De tweede helft van dit jaar wordt nog leuker! Er worden namelijk nieuwe emoji's gelanceerd. Opvallend zijn de blindengeleidehond, een doof persoon en mensen in een rolstoel. En de vele variaties in geslacht en huidskleur.

Inhakers deze maand

#WeekvandeLentekriebels #AwkwardMomentsDay #Klantendag #StartLente #GoodOffDay #BoekenWeek #WeekvanhetGeld #EarthHour #Zomertijd #DagvandeGrap #MakeYourselfDay

Bekijk alle inhakers van maart
P.s. Heb je nog wat tijd over? Dan delen we vol trots nog deze Webmastery-nieuwtjes:
céline, de accountmanager

Nieuwe aanwinst: Céline

Sinds februari hebben we er een nieuw teamlid bij, Céline Galama. Zij heeft een mooie communicatie- en salesachtergrond en gaat aan de slag als onze accountmanager.
margaret bij infographic

Infographic in abri-formaat

Supertrots! In februari maakten we deze infographic voor Alzheimer Nederland. Deze is uitvergroot en zie je als allereerste wanneer je de lift instapt.
custom custom custom custom custom custom